De mens wordt ouder.

Samen met Vitanu zorgt u dat u daar ook langer van geniet..

Verzending en betaling

Bestellingen worden geleverd via TNT post of kunnen worden afgehaald bij onze vestiging in Medemblik. VitaNu bevestigt uw bestelling per e-mail aan het door u opgegeven e-mail adres. Controleer hiervoor ook uw spambox. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, de verzendkosten worden apart vermeld. Bij VitaNu hanteren wij meerdere betalingsmogelijkheden te weten:

Bij betaling door middel van een overmaking, wordt de bestelling verzonden zodra het bedrag op de rekening is bijgeschreven. Bij betalingen via iDeal, Mistercash of creditcard geldt: voor 16.00 uur besteld, dezelfde (werk)dag nog verzonden.

Belangrijk voor betalen met iDeal

Sluit het bevestigingsscherm van de betaling bij uw bank af met de daarvoor bedoelde knoppen en NIET met het kruisje rechtsboven in de hoek. Kijk voor meer informatie over betalen met iDeal op de website www.ideal-betalen.nl (betalen met iDeal kan niet indien u de bestelling zelf wilt afhalen).

Betalen vanuit België

Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt via Bancontact/Mistercash. Wanneer u in het bestelformulier België invult, verschijnen deze betaalopties automatisch. Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u online aankopen doen en betalen middels uw bankpas. Belgische klanten die bankieren bij de volgende banken kunnen gebruik maken van Mister Cash voor hun betaling: Dexia, BNP Paribas Fortis, ING, FINTRO, KBC, AXA bank en VDK.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditcards het geval is. Aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Voor bestellingen uit andere landen kunt u contact opnemen via info@vitanu.nl

Alle vermelde tarieven van onze producten zijn exclusief de verzendkosten van € 7,-. Onze producten worden discreet verpakt, verstuurd en door TNT Post aangeboden. Mocht u op het aangeboden moment niet thuis zijn, dan laat de bezorger een bericht achter. Het pakket wordt twee keer aangeboden waarna u bij de derde keer een afhaalbewijs in de brievenbus ontvangt op de bestelling zelf op te halen bij een TNT afhaalpunt in de buurt.

Wanneer de door u bestelde producten om welke reden dan ook, retour komen bij VitaNu, kunnen deze wederom naar u toegestuurd worden nadat nogmaals de portokosten zijn overgemaakt.